Az olasz PVC LINER a stílusos medencékhez

A FLAGPOOL is a Flag S.p.A. Soprema Group márkája, ami a medenceipari termékeket jelöli. A Soprema Group manapság egyike a világ vezető gyártóinak a burkoló és vízszigetelő anyagok terén, amelyet 5334 együttműködő cég támogatását élvezi, amely az egész világon több mint 90 országban van jelen. A Flag cég története 1963-ra nyúlik vissza; a hetvenes években bővíti a termelőegységeit, miután az olasz piacra dobta az ipari burkolatokra szolgáló szintetikus membránokat és az alagutak és alapok vízszigetelésére szolgáló első felszereléseket.

Az olasz piacon hamarosan vezetővé és a vízszigetelő PVC - P és TPO / FPO rendszerek mértékadó gyártójává vált. A PVC-P termékek területén a FLAGPOOL úszómedence-burkolatai hamarosan piacvezető termékké váltak, köszönhetően a kiváló vízszigetelő tulajdonságainak, mechanikus ellenállásának, puhaságának és rugalmasságának. 

A Flag Spa sikere eljutott az olasz határokon túlra is, és a kilencvenes években nemzetközivé bővül, amikor 5 új leányvállalatot létesít Európában és ez a pozíciója tovább erősödött a francia Soprema csoport intervenciójával 2007-ben.

Jelenleg a Flag Spa 4 gyártósorral rendelkezik, amelyek a PVC - P és TPO / FPO szintetikus membrán gyártását végzik, ezek közül egyet speciálisan a medence-ipar számára terveztek, itt gyártják a PVC FLAGPOOL membránokat, mind mintás, mind egyszínű kivitelben.