10 OK AMIÉRT A FLAGPOOL PVC-BURKOLAT AZ EGYEDÜLI TERMÉK, AMELY ILLIK AZ ÖN MEDENCÉJÉHEZ

1- A medence nem egy elérhetetlen álom, manapság mindenki számára elérhető, és ezért mint a teljes kikapcsolódás és szórakozás elemét kellene megtapasztalni. A FLAGPOOL PVC-burkolat kielégíti az ön igényét egy medencére, csökkenti a költségeket és kiváló minőséget biztosít. 

2-A FLAGPOOL a legjobb PVC-burkolat és lehetővé teszi az Ön számára, hogy már kevesebb, mint EGY HÉTTEL a munkák megkezdése után a medencéjében csobbanhasson: kényelmes, olcsó, könnyen szerelhető. A FLAGPOOL az azonnali megoldás, ha Ön szórakozásra és kikapcsolódásra vágyik.

3- A FLAGPOOL PVC-burkolat ideális megoldás bármilyen alakú medence burkolásához. Simulékonysága gyors és kényelmes felhelyezést biztosít a konkurens termékekkel összehasonlítva.

4- A FLAGPOOL kiváló magán és nyilvános (benti és kinti) medencék burkolására vagy a már meglevő létesítmények felújítására. A FLAGPOOL PVC-burkolat nem igényel semmilyen különleges karbantartást vagy speciális megoldásokat (a csempe vagy egyéb anyagból készült burkolatokkal ellentétben).

5- A FLAGPOOL PVC-burkolatai biztosítják az ön medencéje vizének a kívánt jellegét és tökéletesen beleolvadnak a környezetbe.

6- A FLAGPOOL nem megy át semmilyen molekuláris változáson, összetétele a BIO-SHIELD kezeléssel garantálja abszolút ellenállóképességét a mikroorganizmusok (gombák, baktériumok, spórák) kialakulásával szemben, gátolva azok elszaporodását.

7- A FLAGPOOL a FLAG SpA Soprema Group által gyártott termék: Egy olyan cég terméke, amelyek olyan emberek alkotnak, akik mindig odafigyelnek az ügyfélre. 

8- A FLAG Spa cég kiváló, értékesítés előtti szolgáltatásokkal rendelkezik, amelyek képesek tájékoztatni és kapcsolatokat kialakítani a megbízható cégekkel és szerelőkkel az egész országban.

9-A FLAGPOOL PVC-burkolat mindig, egész évben raktáron van.

10- A FLAGPOOL PVC-burkolat GARANCIÁJA a termék minden minőségének az összegzése és szintézise. A FLAGPOOL -ra 10 év garancia vonatkozik (teljes és nem degresszív), több ezer FLAGPOOL -burkolattal fedett medence tanúsítja burkolataink minőségét az egész világon.