A FLAGPOOL PVC fóliával burkolt medencék felújítása

Medencéjének felújítása több év elteltével sem jelent problémát, ha a FLAGPOOL PVC fóliát használja.

A FLAGPOOL PVC fólia megfelel a "régi" medencék tulajdonosai igényeinek, akik úgy hiszik, hogy soha többé nem tudnak már megmártózni medencéjükben, ezzel feladva egy egyedülálló pihenési lehetőség örömeit.


A megerősített FLAGPOOL PVC fólia kiválóan alkalmas magán és nyilvános medencék borítására (beltérben és kültérben egyaránt), és ideális megoldást jelent a meglévő, régi medencék felújításához. 

A FLAGPOOL NG11 PVC fólia bármilyen, a piacon elérhető borítással (csempe, mozaik, festék, stb.) rendelkező régi medence felújítására alkalmas: És a medence pillanatok alatt újra tökéletesen új, miközben valamennyi kényelmi szempontnak megfelel.

A FLAGPOOL PVC fólia az ideális megoldás bármilyen alakú medence felújításához, telepítése ugyanis gyors és kényelmes. A fóliát könnyű elhelyezni, az ívek közötti hegesztés alig látszik, még a legapróbb részleteknél sem.

A beszivárgásból és/vagy vízáteresztésből eredő bármely probléma tökéletesen megoldott, ugyanis amellett, hogy a medence teljesen új megközelítését garantálja, a Flagpool PVC fólia tökéletesen vízálló; mindemellett a különféle változatok a kívánt hatást kölcsönzik a medencének, és biztosítják tökéletes illeszkedését a környezetbe.

A 13 egyszínű változat mellett számos "mozaik" vagy "márvány" hatású fólia is kapható; így nem kell lemondani arról, hogy a medencét ezek az anyagok burkolják. A FLAGPOOL Kék mozaik (Blu Mosaic) – Zöld mozaik (Green Mosaic) és Marbella kék (Blu) hűen visszaadja a mozaik burkolat hatását. Az Imperial Marble (Pearl Black - Sky Blue és White Florence) márvány fóliák márványhatást biztosítanak, és megkímélnek a márványlapok felrakásának hosszú és költséges munkájától. Valamennyi fólia lehetővé teszi, hogy visszaadja medencéjének múltbéli arculatát, miközben tökéletesen felújítja azt.

A FLAGPOOL a burkolást követően nem igényel semmilyen karbantartást és speciális módosításokat (ellentétben a csempével vagy más anyagokkal).

A FLAGPOOL ellenálló mindenféle molekuláris változással szemben, a BIO-SHIELD kezelés tökéletes ellenálló-képességet biztosít a mikroorganizmusok (gombák, baktériumok, spórák) kialakulásával szemben és meggátolja szaporodásukat.

A FLAGPOOL valamennyi medencével kapcsolatos igényét kielégíti, csökkenti a költségeket, miközben kiváló minőséget képvisel, sőt a gyártó 10 év garanciát vállal rá, mialatt a fólia változatlan marad.