FLAGPOOL NG11, a PVC -burkolatok új generációja

FLAGPOOL NEW GENERATION (NG11), egy új koncepción alapuló PVC- burkolat: Az úszómedencék vízszigetelésére, védelmére és díszítésére megalkotott PVC borítás, az új építkezésekhez megfelelő és a már létező létesítmények rekonstrukciójára használt megoldás. A FLAGPOOL mindig tökéletes esztétikai eredményt nyújt.

A FLAGPOOL egy speciális vegyi fizikai tulajdonságokkal rendelkező Plastisol anyagból terítéssel előállított, poliészter hálóval megerősített PVC-burkolat. A FLAGPOOL teljes mértékben megfelel a EN 15836-2/2010 számú európai szabványnak.

FLAGPOOL NG11 alkalmas a medence minden támasztóeleméhez: beton, előregyártott betonelem, előregyártott elem fémpanelekkel. Használható magán és nyilvános medencék és strandok burkolására.

A FLAGPOOL PVC- burkolatai biztosítják az ön medencéje vizének a kívánt jellegét és tökéletesen beleolvadnak a környezetbe.

A FLAGPOOL NG11 PVC-burkolat három különböző változatban kapható:

1.  A FLAGPOOL NG11 UNICOLOR normális felülettel, az alábbi színárnyalatokban kapható: világos kék, égszínkék, homokszínű, fehér, gyöngyház-szürke, sötétszürke, antracit-fekete, Karib-zöld, tengerzöld, rózsaszín marmorino, vad pézsmaszín, piros és sárga. 

2.  A FLAGPOOL NG11 GLOSSY UNICOLOR egyszínű változat SPECIAL LAQUERING FINISHING felülettel, az alábbi színárnyalatokban: világoskék, égszínkék, homokszínű és (más színekben megrendelésre);

3.  A FLAGPOOL NG11 GLOSSY UNICOLOR PRINTED mintás változat SPECIAL LAQUERING FINISHING felülettel, az alábbi változatokban: kék mozaik – zöld mozaik – Marbella-kék – gyöngyház-fekete, firenzei kék, égszínkék, kő, Marbella-arany és arany mozaik.

A speciális LAKKRÉTEG a FLAGPOOL PVC -burkolat speciális felületén biztosítja a nagyobb ellenállást a fénnyel, a mikroorganizmusok (gombák, baktériumok, spórák) támadásával, valamint a napozókrémek és testápolók hatásaival szemben. Ez lehetővé teszi a tisztító beavatkozások mértékének a csökkentését és meghosszabbítja medencéjének élettartamát. 

A FLAGPOOL PVC medenceburkolat fő tulajdonságai az alábbiak:

  1. A légközben levő vegyszerekkel és az UV-sugárzással szembeni nagy ellenállóképesség
  2. a mikroorganizmusokkal szembeni nagy ellenállóképesség - Bio Shield
  3. nagy mechanikai ellenállóképesség
  4. érzéketlenség a meleg/hideg ciklusokkal szemben
  5. ütéssel szembeni ellenállóképesség
  6. kiváló hegeszthetőség
  7. a PVC- borítású medencék vizének tisztítására használt általános vegyszerekkel szembeni ellenállóképesség .