Az úszómedencék új korszaka

Az első PVC fóliabéléses medencék a hetvenes években készültek. Használatuk ettől kezdve folyamatosan egyre inkább elterjedt és növekedett, egészen a legnagyobb piaci részesedés megszerzéséig. Biztonsággal állíthatjuk, hogy Európában három medence közül kettő PVC fóliabéléssel rendelkezik. A siker oka könnyen érthető. A PVC fóliabélés használata statikus funkcióval rendelkező rugalmasabb szerkezetet biztosít, miközben a PVC burkolat vízálló és dekoratív szerepet is betölt. Mindez olcsóbbá teszi a medence építését és meggyorsítja a felállítását. 

A FLAGPOOL kivételes fizikai és kémiai tulajdonságai már középtávon lehetővé teszik a költségcsökkentést, ugyanis ez a borítás nem igényel folyamatos karbantartást, szemben a festett vagy csempézett medencékkel.


A FLAGPOOL ellenálló mindenféle molekuláris változással szemben: a BIO-SHIELD felületkezelés tökéletes ellenálló képességet biztosít a mikroorganizmusok (gombák, baktériumok, spórák) kialakulásával szemben és meggátolja a szaporodásukat.

A FLAGPOOL PVC további erőssége, hogy a hagyományos csempe borítással szemben rendkívül gyorsan a helyére kerülhet, különösen köztereken (vízi parkok, csúszdák, félolimpiai vagy olimpiai méretű medencék, hullámmedencék, pezsgőmedencék stb....). A termék rugalmasságának köszönhetően bármilyen formájú medence burkolására alkalmas, legyen szó rendkívül bonyolult alakzatokról, vízszűrős vagy végtelen hatású medencékről.

A FLAGPOOL PVC fólia gyakran használatos olyan medencék borítására, amelyek váza fémlemezekből vagy előregyártott elemekből készült; a költségek csökkenése ezekben az esetekben is rendkívül jelentős.

FLAGPOOL PVC FÓLIA, a legtökéletesebb megjelenés úszómedencéje számára.

13 egyszínű változatban, számos "mozaik" mintázatú fólia (kék mozaik - zöld mozaik - Marbella kék) vagy "márvány" hatású változat mellett (Pearl Black, Sky blue és White Florence). 

A FLAGPOOL PVC fólia tökéletesen illeszkedik környezetébe, és harmonikus egységet alkot a kerttel és a környező tájjal.

A FLAGPOOL valamennyi medencével kapcsolatos igényét kielégíti, csökkenti a költségeket, miközben kiváló minőséget képvisel, sőt a gyártó 10 év garanciát vállal rá, mialatt a fólia változatlan marad.